Gitsestraat, 60
8800 Roeselare
Tel: 051 20 42 85

GSM Patrick: 0476 20 28 09

GSM Lowie: 0470 26 19 74

Fax: 051 20 55 65

BE 0536 970 818

info@funerarium-parmentier.be

Lid van VARU
(VARU gedragsregels)

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om afscheid te nemen. Wat kan bij een begrafenis of een crematie? Wij zetten alles voor u op een rij. Zo kan u een keuze maken die beantwoordt aan uw wensen.

Begrafenis

Gewoon graf - De overledene kan worden begraven op de begraafplaats van zijn gemeente. De gemeente stelt kostenloos een stuk grond ter beschikking voor een periode van 10 jaar. Dit kan ook op een begraafplaats in een andere gemeente, tegen betaling.

Familiegraf (grafconcessie) - Voor één of meerdere personen is een familiegraf mogelijk tegen betaling. Iedere gemeente heeft daarvoor haar eigen reglement en tarieven. Een concessie is geen aankoop, de gemeente stelt een stuk grond ter beschikking voor een bepaalde duur. Na afloop kan een concessie eventueel verlengd worden.

Crematie

Na de crematie kan de as op verschillende manieren begraven worden. Contacteer ons voor de nodige uitleg bij iedere wijze van begraven.

Voorafregeling

Het voorafregelen van uw eigen uitvaart kan u met ons bespreken. In een wilsbeschikking legt u uw eigen uitvaart vast. U bespaart uw familie en nabestaanden heel wat kopzorgen als u hen een handleiding van uw uitvaart nalaat.

Wij overlopen al uw wensen in detail en stellen samen met u een overeenkomst op waarin alles wordt vastgelegd. Ook geven wij u een eerlijk en correct prijsbestek naar de huidige normen, zonder eventuele kosten achteraf.

Wanneer u komt te overlijden, wordt uw uitvaart verzorgd geheel zoals door u gepland.