Een begrafenis met aandacht voor detail.

Bij Funerarium Parmentier luisteren we naar je wensen en je verhaal. Wil je een begrafenis in intieme kring of met heel wat familie en vrienden om je heen? We bieden verschillende mogelijkheden aan, steeds in de lijn van je wensen en verwachtingen. Je staat er niet alleen voor.

Graf in volle grond

De overledene kan worden begraven op de begraafplaats van zijn gemeente. Hiervoor stelt de gemeente kosteloos een stuk grond ter beschikking voor een periode van 10 jaar. Indien gewenst kan je de overledene tegen betaling op de begraafplaats in een andere gemeente begraven.

Familiegraf

Een familiegraf is mogelijk voor 1 of meerdere personen tegen betaling. Iedere gemeente heeft daarvoor haar eigen reglement en tarief. Een grafconcessie is geen aankoop. De gemeente stelt een stuk grond ter beschikking voor een bepaalde duur. Na afloop kan een concessie eventueel verlengd worden. Wij zoeken voor je uit wat in jouw gemeente van toepassing is.

Begrafenis regelen

Om je de kopzorgen en administratie van een concessie te besparen, nemen wij deze taken van je over. Wij dienen de aanvraag in en doen aangifte op het gemeentehuis. Verder krijg je van ons een infoboekje mee met alle formaliteiten waar je aan moet denken om een uitvaart te regelen. We adviseren je graag bij eventuele vragen.

Om zorgen rond begrafeniskosten te vermijden, kan je bij leven opteren voor een uitvaartverzekering of een voorafregeling. Funerarium Parmentier legt je alles in detail uit.

Uitvaartdienst

Een vrijzinnige, burgerlijke of christelijk geïnspireerde uitvaartdienst? Ongeacht het soort uitvaart is Funerarium Parmentier je steun en toeverlaat om de begrafenis in goede banen te leiden. Wij organiseren het contact met de kerk of regelen een andere locatie indien nodig. Onze ruime aula biedt plaats aan 250 personen en laat toe foto’s en video’s te projecteren.