Voorafregeling: je uitvaart regelen neemt een pak zorgen weg

U hebt geen naaste familie meer of je wilt de nabestaanden behoeden voor de kopzorgen bij het regelen van een uitvaart? Kom langs en we bekijken samen de mogelijkheden. We nemen uitgebreid de tijd om jou en je situatie te begrijpen zodat we een passende voorafregeling kunnen opstellen.

Eigen uitvaart regelen

Een overlijden laat de nabestaanden meestal achter in shock. Vaak weten ze niet wat te doen of wat de voorkeur was van de overledene. Door zelf je uitvaart te regelen is dit een zorg minder voor hen. Bovendien bepaal jij volledig hoe je deze dag ingevuld ziet.

Een begrafenis of crematie? Een graf in volle grond, een urne met gedenksteen of liever je as laten verstrooien? Aan jou de keuze. Funerarium Parmentier staat je bij in deze moeilijke beslissingen en adviseert je volgens je wensen.

Wilsbeschikking opstellen

In ons uitvaartcentrum stellen we tijdens de voorafregeling samen je laatste wilsbeschikking op. Deze omvat dus niet alleen het type uitvaart die je wenst, maar ook de keuze van bloemen, foto’s, muziek, enz. 

Wij brengen het administratieve luik in orde door deze voorafregeling te registreren in het stadhuis van domicilie. Zo weten alle betrokken instanties bij je overlijden dat de uitvaart vooraf geregeld is bij ons en handelen wij alles af zoals overeengekomen.

Wil je zorgeloos genieten van je oude dag? Regel je uitvaart zelf bij Funerarium Parmentier.

Voorafregeling Funerarium Parmentier