Funerarium Parmentier, uw partner bij afscheid en verlies

Wij ontvangen jou in een huiselijke sfeer bij een kop koffie. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. We ondersteunen jou doorheen het moment van afscheid nemen door zelf contact op te nemen met de nodige instanties om de uitvaart tot een goed einde te brengen. Wij willen de familie zoveel mogelijk zorgen besparen.

Onze missie

We vinden het belangrijk dat jij en je familie zich comfortabel voelen. Vanaf het eerste contact staan we voor je klaar. Door onze familiale uitvaartzorg kunnen we je persoonlijk begeleiden en zijn wij je vast aanspreekpunt. We staan dag en nacht paraat voor jou.

We vinden het belangrijk dat bij iedere uitvaart persoonlijk en sereen afscheid kan genomen worden. 

Uitvaartcentrum met zorg en aandacht

In 2008 namen Patrick Parmentier en Claudine Castelein een bestaande uitvaartonderneming in de Gitsestraat te Roeselare over. Het begin van Funerarium Parmentier. Patrick was vooraf zelfstandig drukker en had reeds veel ervaring met rouwdrukwerk. Claudine was kapster van opleiding, wat haar hielp bij het opbaren en de haartooi van de overledene.

In 2015 namen ze hun intrek in een volledig nieuwe locatie. Het uitvaartcentrum beschikt nu over een winkelruimte, 6 rouwkamers en een ruime aula geschikt voor 250 personen.

Zoon Lowie begon reeds van jongs af aan interesse te tonen in de uitvaartsector. Op 15-jarige leeftijd begon hij stapsgewijs mee te helpen in de zaak in het weekend of tijdens de vakanties. Na zijn middelbare school werkte hij mee in de zaak in combinatie met zijn job als zorgverlener in een woonzorgcentrum. Vanaf 2020 is Lowie volledig in het familiebedrijf werkzaam. In 2021 nam Lowie de zaak over. Als gedreven uitvaartondernemer wil Lowie de families telkens de perfecte uitvaart aanbieden op een warme en persoonlijke manier.

Crematie

Crematie

Bij een crematie bestaan er verschillende mogelijkheden om de as te verstrooien of te bewaren.
Funerarium Parmentier Roeselare

Begrafenis

Een begraving in volle grond of in een familiegraf met een uitgebreide of intieme uitvaartdienst.
Funerarium Parmentier Roeselare

Uitvaartverzekering

Behoed je nabestaanden voor de financiële zorg van je uitvaart met een Funalia-uitvaartverzekering.
Funerarium Parmentier Roeselare

Voorafregeling

Neem alle bekommernissen om je uitvaart in eigen handen zodat je nabestaande daarvan gespaard blijven.